De winkel

Filters

Showing 1–9 of 11 results

Toon 9/18/Alles

Departments

Price Filter

1-9 of 11 products

 • klassiek-schort-jeans
  keukenschort-denim-detail
   29,95

  Klassiek schort bio denim

  Gemaakt van 100% biologische katoen. Geproduceerd in Turkije volgens GOTS voorwaarden. Bij het verbouwen van de katoen en de kleuringen en bewerkingen die de stof heeft ondergaan, wordt het milieu zo min mogelijk belast.
   29,95
   29,95
 • klassiek-schort-canvas
   29,95

  Klassiek schort bio canvas

  Duurzaam, authentiek en met aandacht gemaakt Gemaakt van 100% biologische katoen. Geproduceerd in Turkije volgens GOTS voorwaarden. Bij het verbouwen van de katoen en de kleuringen en bewerkingen die de stof heeft ondergaan, wordt het milieu zo min mogelijk belast.  
   29,95
   29,95
 • japans-schort-rond
  japans-schort-detail
   39,95

  Japans schort fair trade en bio katoen

  100% biologische katoen en fair trade. Tweekleurige stof gemaakt van garens die zijn geverfd voor het weven. Deze biologische stof is handgeweven en komt uit India. De stof is gemaakt op kleine weefgetouwen.
   39,95
   39,95
 • slacouvert-bamboe
  slacouvert-bamboe
   4,95

  Slacouvert bamboe

  Dit geweldige wasabigroene en naturelkleurige bestek is gemaakt van bamboevezels en daardoor 100% biologisch afbreekbaar. Bamboe groeit erg snel en heeft geen of weinig bestrijdingsmiddelen nodig. Ondanks deze milieuvriendelijke materialen is dit slabestek vaatwasserbestendig. Maak nu een feestje van je salade met dit kleurrijke slacouvert bijvoorbeeld samen met de bijpassende slakom.
   4,95
   4,95
 • appeltaartvulling-kleine-pot
  appeltaartvulling
   5,45

  Appeltaartvulling weckpot klein

  Een heerlijke vulling van stukjes appel met ambachtelijke kruidenmix om zelf appeltaart te bakken of appelflappen natuurlijk. En je kunt er nog veel meer mee maken: klik hier voor recepten en ideeën. In een authentieke weckpot van ¼ liter.
   5,45
   5,45
 • appeltaartvulling-grote-pot
  appeltaartvulling
   6,95

  Appeltaartvulling weckpot groot

  Een heerlijke vulling van stukjes appel met ambachtelijke kruidenmix om zelf appeltaart te bakken of appelflappen natuurlijk. En je kunt er nog veel meer mee maken: klik hier voor recepten en ideeën. In een authentieke weckpot van ½ liter.
   6,95
   6,95
 • peren-karamelsaus
  peren-karamelsaus
   6,99

  Doyenne du comice in karamelsaus

  Lekkere Hollandse peren in een saus met kaneel en sinaasappel. Gewoon uit de pot naast een bolletje ijs. Of als vulling in een open taart. En je kunt er nog veel meer mee maken: klik hier voor recepten en ideeën. In een authentieke weckpot van ½ liter.
   6,99
   6,99
 • confit-de-vin-rouge
  confit-de-vin-rouge
   2,75

  Confit de vin rouge

  Confit de vin is in Nederland nog niet zo bekend maar in Frankrijk al sinds de 16e eeuw. Deze rode wijngelei van Merlot eet je bij een kaasplankje, paté of in een salade. Klik hier voor recepten en ideeën. In een zeskantig potje van 100 gram.
   2,75
   2,75
 • confit-de-vin-blanc
  confit-de-vin-blanc

  Confit de vin blanc

  Confit de vin blanc is in Nederland nog niet zo bekend maar in Frankrijk al sinds de 16e eeuw. Deze witte wijngelei van Chardonnay eet je bij een kaasplankje (verrukkelijk met verse geitenkaas!), gevogelte of in een salade. Klik hier voor recepten en ideeën. In een zeskantig potje van 100 gram.