16 oktober 2015 Marlene Bijlsma
nachochips
nachochips
nachochips

Nachochips een snelle snack

  ,

oktober 16, 2015

Nachochips met mais en paprika, crème fraiche en natuurlijk kaas. Doe ze eens samen in een papieren cupje in een cupcaketray in de oven. Bron: Rudolph's Christmas.

  • Cook: 30 mins
  • Yields: 24 stuks (hapjes)

Ingredients

1 klein blikje crispy mais

1 rode puntpaprika

2 zakken nachochips

60 ml crème fraiche

100 g geraspte Jonge kaas

1 bosje koriander

Extra nodig

24 papieren cupcakecups

1 cupcaketray

Directions

1Verwarm de oven voor op 175 °C.

2Spoel de mais af en laat goed uitlekken. Halveer de paprika in de lengte. Verwijder de zaadlijsten en snijd in kleine stukjes.

3Meng de chips, de paprika, mais en kaas door elkaar.

4Verdeel de papieren cupcakecups over de cupcaketray en vul ze met het nacho-mengsel.

5Bak de nacho-cups in 15 – 20 minuten in de oven gaar.

6Haal de papieren cups uit de tray en garneer elke cup met een lepeltje crème fraiche en een takje verse koriander.

7Tip: in een cupcaketray kun je 12 cups tegelijk maken. Voor dit recept bak je dus twee porties na elkaar of 2 trays tegelijk.

00:00

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*