Kitchen Table Happiness Blog

Kitchen Table Happiness Blog

 • dec182016
  De Perzische keuken

  De Perzische keuken is rijk en verrassend

  No Comments

  De Perzische keuken is een culinaire parel met een rijke traditie. De recepten zijn verrassend en vaak moderne variaties op Iraanse klassiekers.

  Lees meer
 • nov152016
  kookboeken voor kinderen en Lekker uitpakken!it

  kookboeken voor kinderen en Lekker uitpakken!

  No Comments

  Ben je op zoek naar een leuk Sinterklaas kado? Denk dan eens aan een kinderkookboek. Lekker opscheppen! en Lekker uitpakken! van Karin Luiten zijn vrolijke boekjes met lekkere recepten die kinderen vanaf een jaar of zes goed zelf kunnen maken.

  Lees meer
 • okt272016
  Halloween pompoensoep recept

  Halloween pompoensoep

  No Comments

  Het is weer bijna Halloween! Tijd om een griezelige lantaarn te maken. Van het overgebleven pompoen vruchtvlees maak je deze herfstige Halloween pompoensoep.

  Lees meer
 • okt212016

  Heerlijke Chaos met prachtige foto’s

  No Comments

  Een eigenwijs kookboek zowel qua formaat als qua indeling. De recepten hebben een hoog Jamie gehalte en zijn voorzien van prachtige food foto’s.

  Lees meer
 • okt052016
  eetverhalen rond Jeroen Bosch

  Fantastische eetverhalen rond Jeroen Bosch

  No Comments

  Binnen een week is Puntneuzen en Kersenpitten geconsumeerd. Bijna letterlijk heb ik er van gesmuld; te beginnen met de fantastische verhalen van Jeroen Thijssen. Zo moet het er in de 15e eeuw in Den Bosch aan toe zijn gegaan! De verhalen worden geïllustreerd met de immer intrigerende schilderijen van Jeroen Bosch.

  Lees meer
 • sep132016
  heel boek vol smoothies

  Heel boek vol smoothies

  No Comments

  The Green Kitchen schreef een heel boek vol smoothies. Ik deel een romig smoothie recept op basis van avocado, mango en limoen met je. Met de smaak van Key lime pie.

  Lees meer