Appeltaartvulling weckpot klein

Appeltaartvulling weckpot klein

 5,45

Een heerlijke vulling van stukjes appel met ambachtelijke kruidenmix om zelf appeltaart te bakken of appelflappen natuurlijk. En je kunt er nog veel meer mee maken: klik hier voor recepten en ideeën. In een authentieke weckpot van ¼ liter.

Artikelnummer: A0022 Categorie:
000

Complete the look

 • appeltaartvulling-grote-pot
   6,95

  Appeltaartvulling weckpot groot

   6,95

  Appeltaartvulling weckpot groot

  Een heerlijke vulling van stukjes appel met ambachtelijke kruidenmix om zelf appeltaart te bakken of appelflappen natuurlijk. En je kunt er nog veel meer mee maken: klik hier voor recepten en ideeën. In een authentieke weckpot van ½ liter.
   6,95

appelstukjes in gebonden saus met specerijen

Een heerlijke vulling van stukjes appel met ambachtelijke kruidenmix. De ¼ liter weckpot gebruikt u om zelf een klein appeltaartje te bakken of 4-6 appelflappen. En je kunt er nog veel meer mee maken. In een authentieke weckpot van ¼liter.

ingrediënten: appels (69%), water, kristalsuiker, basterdsuiker, maiszetmeel, specerijen (in wisselende verhouding: kaneel, gember, kruidnagel, nootmuskaat, steranijs), citroensap, zout.
inhoud:

 • ¼ liter weckpot: verschilt per weckpot ongeveer 220 à 250 gram

Doordat de appeltaartvulling is geweckt is hij ongeopend buiten de koelkast lang houdbaar. Na openen gekoeld bewaren en binnen enkele dagen consumeren.

Reviews(0)

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.