
Sinds kort heeft Kitchen Table Happiness ook een Facebookpagina (ja, ja ik weet het ik ben vast een van de allerlaatsten). En ik moet zeggen het valt me mee dat FB. Op deze manier heb ik een groot deel van mijn neven en nichten ‘her-ontdekt’ en ben ik lid geworden van een paar (food)bloggersgroepen.
En nu doe ik voor de eerste keer mee met de #foodblogswap. Dat betekent dat ik deze maand een gerecht van de site van Cathelijne kook maar daar wel een eigen draai aan geef door minimaal één ingrediënt te veranderen. Zo, dat wordt nog moeilijk kiezen want Cathelijne heeft een hele veelzijdige site en veel recepten met Indiase, Thaise en Marokkaanse invloeden.
Het wordt de Curry maar dan maak ik er ook gelijk de bietjes uit Karnataka bij. Uiteindelijk verander ik niet zo veel aan het oorspronkelijke curry recept. Ik gebruik djintan in plaats van komijnzaad, neem meer broccoli dan de 150 gram erwten uit Cathelijne’s recept en wil heel graag het gerookte grijze zeezout dat ik van Terschelling meenam uitproberen.
De originele recepten vind je hier.
Comments (2)
-
Wat leuk dat je maar liefst 2 recepten van mijn foodblog gemaakt hebt! En leuke variaties.
-
Dank je Cathelijne – het was nog moeilijk kiezen want er staat zo veel lekkers op jouw blog.
-