Over mij

Marlene Bijlsma
Kitchen Table Happiness

 

Hoi, welkom op mijn blog en in mijn webshop. Voeding is een rode draad in mijn hele loopbaan en ook in mijn privéleven. Als afgestudeerd diëtist en jurist heb ik mij gespecialiseerd in levensmiddelenrecht. Altijd op zoek naar vintage servies en oude kookboeken struin ik kringloopwinkels en rommelmarkten af. Daarnaast ben ik gestart met Kitchen Table Happiness.
De keuken is voor mij het hart van een huis, want een huis waar gekookt wordt is een thuis. Aan de keukentafel of tijdens het koken kun je de beste gesprekken hebben. Vandaar de naam Kitchen Table Happiness; klein geluk over simpele dingen, homemade en authentiek.
Je vindt hier blogposts met recepten uit nieuwe en vintage kookboeken, kookboekenreviews, moestuinieren, food bites, keukentips en- trucs. In mijn webshop vind je producten waar je met een goed gevoel van kunt genieten met af en toe een vintage vondst.
Mijn assortiment levensmiddelen is ook bij diverse winkels verkrijgbaar bijvoorbeeld bij Uitjeeigenstad, Molenwinkel de Walvisch, Boerderijwinkel Buytenhof in de regio Rijnmond,  Theeschenkerij Korenaer in Nieuwerkerk a/d IJssel bij De Keuken van Levine in Rijswijk en Boekalicious in Amsterdam Watergraafsmeer. Voor de schorten kun je onder meer terecht bij Kookpunt in Rotterdam en via de BioaanHuis webwinkel.
Duurzaam, authentiek & met aandacht gemaakt.