Lente

Categorie: Lente

salade

Salade Panzanella alla Marinara

In het kookboek Salad in a jar vind je heel verrassende salade recepten die stuk voor stuk in een (weck)pot worden gepresenteerd. Perfect om mee te nemen.

doperwten

Doperwten met verse kaas en ham

Gek eigenlijk hoeveel spreekwoorden & gezegden er zijn waar groenten een hoofdrol in spelen. Hier het spreekwoord dat bij de groene kleine knikkers hoort: “in de bonen zijn, maar erwten plukken”, wat zoveel wil zeggen als in de war zijn. Behalve het doppen is de rest van het recept een peulenschil en supersnel & simpel.

aspergesalade met walnootdressing

Aspergesalade met walnootdressing

Aspergesalade met walnootdressing. In combinatie met het recept van de hartige taart van jonge venkel, komijn en geitenkaas een hemelse lunch of diner. Die laatste kun je vinden in '4 seizoenen koken met Gartine'

tomatenhoedjes recept

Tomatenhoedjes Vintage recept vliegenzwammen

Vliegenzwammen groeien niet alleen in het bos volgens dit recept. Het is een ouderwetse traktatie die bestaat uit tomatenhoedjes met mayonaise stippen.

asperges met gerookte zalm

Asperges met gerookte zalm en krieltjes

Een super simpel en gezond, licht gerecht - chique asperges met gerookte zalm (rijk aan omega 3 vetzuren) en krieltjes. Het bewijs dat gezond eten ook lekker kan zijn.