13 november 2015 Marlene Bijlsma
Avocado feta en walnoten
Avocado feta en walnoten
Avocado feta en walnoten

Avocado, feta en walnoten

  ,

november 13, 2015

Hoe iets simpels zó lekker kan zijn! Romig en zoutig in combinatie met het notige is onweerstaanbaar. Voor op stokbrood, pita of toast. Het recept komt uit KitchenTableFood.

  • Prep: 5 mins
  • Yields: 10 personen (feestje)

Ingredients

2 rijpe avocado's, schil en pit verwijderd

75 g feta

sap van een ½ limoen

10 walnoten, fijngehakt

een handvol bieslook, fijngehakt

een handvol verse munt, fijngehakt

Directions

1Prak met een vork het vruchtvlees van de avocado fijn, verbrokkel de feta erover en meng door elkaar.

2Voeg limoensap, walnoten en kruiden toe en meng goed.

3Breng op smaak met zout en peper.

00:00

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*