Nachochips met mais en paprika, crème fraiche en natuurlijk kaas. Doe ze eens samen in een papieren cupje in een cupcaketray in de oven. Bron: Rudolph's Christmas.
Cook: 30 mins
Opbrengsten: 24 stuks (hapjes)
Ingrediënten
1 klein blikje crispy mais
1 rode puntpaprika
2 zakken nachochips
60 ml crème fraiche
100 g geraspte Jonge kaas
1 bosje koriander
Extra nodig
24 papieren cupcakecups
1 cupcaketray
Aanwijzingen
1Verwarm de oven voor op 175 °C.
2Spoel de mais af en laat goed uitlekken. Halveer de paprika in de lengte. Verwijder de zaadlijsten en snijd in kleine stukjes.
3Meng de chips, de paprika, mais en kaas door elkaar.
4Verdeel de papieren cupcakecups over de cupcaketray en vul ze met het nacho-mengsel.
5Bak de nacho-cups in 15 – 20 minuten in de oven gaar.
6Haal de papieren cups uit de tray en garneer elke cup met een lepeltje crème fraiche en een takje verse koriander.
7Tip: in een cupcaketray kun je 12 cups tegelijk maken. Voor dit recept bak je dus twee porties na elkaar of 2 trays tegelijk.