10 maart 2015 Marlene Bijlsma
kardemom
kardemom
kardemom

Peren met ijs en choco kardemom saus

  , ,

maart 10, 2015

Een super makkelijk recept voor een delicious dessert.
Kardemom is van oorsprong een medicinale plant en wordt zowel in hartige (curry’s) als zoete gerechten (speculaas) verwerkt. De combinatie met chocolade en peer is verrukkelijk.

  • Cook: 5 mins
  • Yields: 4 personen

Ingredients

100 gram pure chocolade, in stukjes

125 ml slagroom

2 tl gemalen kardemom

1 pot Kitchen Table Happiness peren in karamelsaus

4 bolletjes roomijs

Directions

1Smelt de chocoladestukjes samen met de slagroom en de kardemom in een pan met dikke bodem op een laag vuur. Roer tot de chocolade gesmolten is en de saus mooi glanzend.

2Verdeel de peren over 4 bordjes, schep er 1 bolletje roomijs naast en schenk de warme choco kardemom saus over de peren en het ijs. Eet smakelijk!

3Ken jij ook een lekker recept met Kitchen Table Happiness peren in karamelsaus? Laat een bericht achter en wie weet vind je jouw recept straks op mijn blog.

00:00

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*