21 februari 2015 Marlene Bijlsma
peren met karamelsaus
peren met karamelsaus
peren met karamelsaus

Peren met karamelsaus

  , ,

februari 21, 2015

Een nagerecht waar je warm van wordt, maar niet van de inspanning. Heel makkelijk te maken en erg lekker

  • Cook: 10 mins
  • Yields: 4 personen

Ingredients

1 pot Kitchen Table Happiness peren in karamelsaus

zout

4 bolletjes vanille-ijs

amandelschaafsel

Directions

1Haal de peren uit de pot. Doe de karamelsaus in een pan en kook in tot het enigszins stroperig wordt. Breng op smaak met een snufje zout.

2Leg de peren op vier dessertbordjes en schep er een bolletje ijs bij. Schenk de karamelstroop erover en garneer met het amandelschaafsel.

00:00

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*