21 februari 2015 Marlene Bijlsma EmailTweet 0 Full-screen Peren met karamelsaus Herfst, Nagerecht, Zoet februari 21, 2015 Een nagerecht waar je warm van wordt, maar niet van de inspanning. Heel makkelijk te maken en erg lekker Cook: 10 mins Yields: 4 personen Ingredients 1 pot Kitchen Table Happiness peren in karamelsaus zout 4 bolletjes vanille-ijs amandelschaafsel Directions1Haal de peren uit de pot. Doe de karamelsaus in een pan en kook in tot het enigszins stroperig wordt. Breng op smaak met een snufje zout.2Leg de peren op vier dessertbordjes en schep er een bolletje ijs bij. Schenk de karamelstroop erover en garneer met het amandelschaafsel. close full screen 00:00 0 Newer Warme appeltjes met kaneelroom Older Bonensalade met tonijn en feta Comments (0) Laat een reactie achter Klik hier om je reply te cancellenHet e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *ReactieNaam * E-mail * Website Mijn naam, e-mailadres en website bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats. Stuur mij een e-mail als er nieuwe berichten zijn.