24 februari 2015 Marlene Bijlsma EmailTweet 0 Full-screen Warme appeltjes met kaneelroom Herfst, Kidsproof, Nagerecht, Zoet februari 24, 2015 Dat slagroom met een beetje kaneel erdoor zo lekker kan smaken! Thuis maar eens uitgeprobeerd op de appeltaartvulling … en ja hoor, ook heel lekker. Cook: 5 mins Opbrengsten: 4 personen Ingrediënten 1 pot Kitchen Table Happiness appeltaartvulling ¼ liter 250 ml slagroom 1 eetlepel suiker beetje gemalen kaneel Aanwijzingen1Klop de slagroom met de suiker lobbig. Roer er op het laatst wat kaneel door.2Verwarm de pot appeltaartvulling in een pannetje op laag vuur of in de magnetron.3Verdeel over vier schaaltjes en schep de kaneelroom erover. Een heel simpel maar o zo lekker toetje. close full screen 00:00 0 Newer Recept Chocoladetruffels uit 1900 Older Peren met karamelsaus Comments (0) Laat een reactie achter Klik hier om je reply te cancellenHet e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *ReactieNaam * E-mail * Website Mijn naam, e-mail en site bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats. Stuur mij een e-mail als er nieuwe berichten zijn. Δ